Той е скромен. Работи много. И управлява цялата армия, която е събрал около себе си в кухнята, без да повишава тон Мъжът описан по този начин се казва Мариян Богданов и ръководи кухнята на LIFE…restaurant, pizzeria & wine bar.
Работата му преминава през всички стъпала на професията – от работа в ресторант изхранващ предимно работници, до главен готвач в няколко емблематични Черноморски ресторанта.

Неговият личен акцент е върху по-редки или качествени меса като ангъс бийф, телешки джолан, готвен под вакуум, свинско, което се обработва от цели животни в кухнята на ресторанта, за да се постигнат по-добър вкус , също филе от патица. Другият фокус е върху няколко оригинални гарнитури, оставени свободни от ястията – картофки с мащерка, готвени под вакуум, ориз с кокос и амарето, броколи с филирани бадеми, спанак с бяло вино и сметана, пюре от кореноплодни зеленчуци.
Веднъж стигнал настоящето, с опита, знанията и признанието на гилдията, Мариян Богданов формулира скромна мечта на хоризонта си: "Клиентът да идва, сяда и поръчва от малко, стегнато меню. Без забележки."

Работно Време:
Всеки ден от 8.00 до 24.00 часа

обедно меню

останете
свързани с нас

АБОНИРАЙ СЕ

електронен бюлетин